Specijalistička veterinarska praksa Ivana Pilić

Specijalistička veterinarska praksa Ivana Pilić

O nama

Veterinarska ambulanta “Pilić” osnovana je 2014 g., prostire se na 80-tak m2 ugodno uređenog prostora, opremljenog suvremenom tehnologijom.

Vlasnica dr. Ivana Pilić nakon godina uspješnog obrazovanja, rada, te stjecanja iskustva s velikim brojem pacijenata odlučila se osamostaliti i pružiti Vama i Vašim ljubimcima još kvalitetniju uslugu.

Naše znanje, stručnost, briga, iskustvo, etičnost i tehnologija pomažu nam da našim pacijentima nudimo najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Mi znamo kako je imati kućnog ljubimca i zbog naše empatije i predanosti, Vas i Vašeg ljubimca prihvaćamo kao člana naše obitelji.

Mali smo, ali sposoban i uigran tim koji stalno ide korak dalje ulažući u svoje dodatno obrazovanje i osposobljavanje.

Uz personalizirani pristup svakom pacijentu mi težimo izvrsnosti i želimo da budemo i ostanemo vrhunska veterinarska praksa sa zadovoljnim klijentima.

Zahvaljujemo na svakoj posjeti i ukazanom povjerenju!

mag.univ. Ivana Pilić

Dr. med. vet.

Jelena Krolo

Dr. med. vet.

Dunja Gocić

Vet. teh.

Naš tim

Dolaskom u našu veterinarsku praksu, dočekati će vas vrlo ljubazno osoblje : Ivana, Jelena i Dunja (sa višegodišnjim iskustvom rada u veterinarskoj branši), te će učiniti sve što je u njihovoj moći da vašim kućnim ljubimcima vrate osmjeh na lice.

Godina prakse

Članova tima

Pacijenata godišnje

Naše usluge

AIzaSyDlgkayvEMx5RmUP3BchUtcsFZ26x-s3lE

AIzaSyDlgkayvEMx5RmUP3BchUtcsFZ26x-s3lE